Hirdetés

Far Cry 4 - megjelent a Hurk Deluxe Pack

|

Míg legutóbb börtönből szabadultunk, addig a Far Cry 4 új DLC-jében küldetéseket teljesíthetünk akár Hurk szigonyfegyverével is.

Hirdetés

Bár a Ubisoft már a következő Far Cry helyszínén töpreng, a Far Cry 4 még nem zárult le, hiszen az Escape from Durgesh Prison után is akad még bemutatkozásra váró DLC.

Például a Hurk Deluxe Pack, amely ma vált elérhetővé. A csomagban öt izgalmas küldetés kapott helyet (például a Yak Farm, a Blood Ruby és a Hurk's Redemption missziók) számos új fegyverrel kiegészítve, beleértve Hurk legendásnak tartott szigonyvetőjét, a "The Impalert" is. A DLC megvásárolható külön is 7.49 euróért (~2340 forintért), de a Season Pass tulajoknak automatikusan jár. Hogy könnyebben tudjatok dönteni, mutatunk egy gameplay videót is róla:

Hogy tetszik a csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)