Hirdetés

Faces of War patch készülget

|

Információink szerint a Faces of War című második világháborús csapat alapú stratégiai játékhoz máris készül a javítás, pedig még csak most jelent meg a játék.

Hirdetés

Hát igen, ebben a mai felgyorsult világban a kiadók nem hagynak időt a munkák maradéktalan elvégzésére, ezért inkább vállalják a korábban beharangozott időpontok tartását, annak fényében is, hogy esetleg súlyos hibák maradnak a játékban.

Szerencsére azért most nem csak erről van szó, a Best Way számos újítást is belepakol a játék új verziójába. Kitörölhetjük például a profilunkat, ha újat szeretnénk kezdeni, rá tudunk közelíteni a minitérképre, és végre a játékmenet megállítása alatt is rendesen tudunk egységeket kijelölni. A teljes lista igen impozáns, a patch mérete vagy megjelenési időpontja azonban nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)