Hirdetés

Fable 2 - Online co-op nélkül érkezik

|

Peter Molyneux jó szokásához híven ismét kis túlzásokba esett, amikor kijelentette, hogy a Fable 2 teljesen elkészült

Hirdetés

Molyneux már a Games Convention környékén büszkén kijelentette, hogy a Fable 2 elkészült, s csak a bugok kiszűrése van hátra. Sajnos úgy tűnik, hogy az online kooperatív mód túl bugos lett, mivel a megjelenésig nem fognak vele elkészülni, és a játék enélkül a funkció nélkül jelenik meg. Annyira szerencsére nem vészes a helyzet, a Microsoft már az első héten ígéri a hiány pótlását egy patch formájában, és addig is ott van a legtöbb játékos számára sokkal fontosabb osztott képernyős co-op. Amíg a patch nem fut be, addig a barát listánkon fent lévő játékosok világító gömbökként jelennek meg a mi játékunkban, és tudunk velük kereskedni és chatelni.

 

fable2_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)