Hirdetés

F1 2011 - játékmenet videó

|

A Codemasters szorgosan hegeszti legújabb autós játékát.

Hirdetés

Az E3 alkalmával már megtudtunk ezt-azt az F1 2011-ről, most pedig bepillantást nyerhetünk magába a játékmenetbe is. A hírek szerint, és a videó alapján az látszik, hogy a Codemasters nagyon komolyan veszi az F1 2011-et. A videóban látható eseményekből az szűrhető le, hogy nem ez lesz az év szimulátora, de azoknak, akiket a benzingőz valaha is megcsapott, biztosan csemege lesz a játék. Amint látható, időnként be-be röccen a játék, de a fejlesztőknek még van idejük csiszolgatni a dolgokat, és ismerve a Codemasters grafikus motorjainak optimalizálását, nem kell aggódnunk. Figyelembe véve, hogy mennyi F1, vagy egyáltalán normális autós játék van a piacon, ezt is várjuk szeretettel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)