Hirdetés

Ezért lenne az Unreal Engine 5 kiváló választás egy Superman-játékhoz

|

Jó párost alkothat az Epic Games új motorja és a DC szuperhőse. Már csak kéne egy csapatnyi fejlesztő, aki összehozza a dolgot.

Hirdetés

Az utóbbi évek is tartogattak számunkra izgalmasabb szuperhősös játékokat, és bizony találkozhatunk még a jövőben is DC-s karakterekkel a képernyőkön, ráadásul nem is egyetlen alkotásban.

Ezért is szomorú egy kicsit, hogy közben a világ valószínűleg legismertebb képregényes hőse ugyan feltűnt itt-ott, már régóta nem kapott saját videojátékot. Jó móka lenne pedig Supermanként röpködni a felhők között, és lézerrel üldözni a rosszfiúkat. Sőt, az Unreal Engine 5 gondoskodhatna is a megfelelő látványvilágról és fizikáról.

És hogy erről ne csak ábrándozzunk, egy volod néven ügyködő Twitter-felhasználó megmutatta nekünk, milyen lehetne egy olyan Superman-játék, amelyet az Epic Games frissen debütált motorjára épül fel. A művész a The Matrix Awakens virtuális városát használta fel ehhez, és a prezentációhoz belepakolt egy karaktert, aki nagyjából úgy repkedett a csodálatos városban, mint a legendás acélember.

Hirdetés

Nyilván a karakter nem hasonlít Supermanhez, de ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor a mozgása és a gyorsasága miatt könnyű elképzelni, hogy működhetne ez egy igazi DC-s videojátékban. A bónusz anyagban bemutatott landolást pedig talán még Deadpool is megtapsolná.

Talán a Wonder Womanre fókuszáló kaland után végre Superman is megkaphatja új, modern játékát. Ti örülnétek neki?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)