Hirdetés

Ezek a játékok jönnek és mennek az Xbox Game Pass kínálatából

|

Május második fele nem lesz nagyon mozgalmas, viszont jön a vadonatúj Minecraft Dungeons is.

Hirdetés

Igazából alig több mint egy hét van még hátra az év ötödik hónapjából, de a Microsoft csak most leplezte le, mit várhatnak az Xbox Game Pass előfizetői, és mitől kell elbúcsúzniuk a közeljövőben. Kisebb indie játékok mennek, nagyobb projektek érkeznek a napokban.

Hirdetés

Mától PC-n és Xbox One-on is elérhető az Alan Wake és a Cities: Skylines, május 26-án jön a vadonatúj Minecraft Dungeons mindkét platformra (valamint PS4-re és Switchre, de ezeken ugye nincs Game Pass), és ezeken felül a PC-sek valamikor megkapják a Plebby Questet, aminek nincs még konkrét dátuma.

Május 29-én az #IDARB, a Brothers: A Tale of Two Sons, a Hydro Thunder Hurricane, a King of Fighters '98 Ultimate és az Old Man's Journey búcsúzik Xbox One-ról, PC-ről pedig a Brothers, a Hydro Thunder Hurricane, az Old Man's Journey, az Opus Magnum és a Stealth Inc. 2 megy.

És egyébként továbbra is dübörög a Game Pass Online Fesztivál, csupa olyan játékkal, ami az Xbox Game Pass részét képezi valamely platformon. Bár a héten már nem lesz gameplay stream, az eddigi adásokat megtaláljátok YouTube csatornánkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)