Hirdetés

[Itt a vége] Late Night Live Aréna, egy nagy bejelentéssel!

|

Szokásunktól eltérően ezúttal nem csütörtökön jelentkezünk, hanem kedden, azaz ma!

Hirdetés

Ma este kilenctől egy vadonatúj Late Night Live Arénában (így szokták mondani, nem?) ismét összeülnek a szerkesztőség szellemi törpéi, hogy jól megválaszolják a kérdéseket. Szokásos időpontban, tehát est 9 óra (körül) figyeljétek a GSTV élő szekcióját, mert a képernyőn feltűnik a két lábon járó adatbázis, azaz Nightwold, a futballvilág egykori tündöklő hullócsillaga, azaz EndreMan, valamint a levegőből újra és újra a földre hulló RG. Illetve állítólag lesz még valaki, de erről fogalmunk sincs.

Továbbá készüljetek fel egy olyan bejelentésre, ami alapjaiban rázza meg Late Night Live Aréna közösségét. Remélhetőleg jó irányba. (Ilyenkor szokott az történni, hogy mégsem olyan nagy az a bejelentés,  és jön a szitokáradat). Aki azonban nem tudja, hogy mivel üsse agyon az időt kilencig, az nézze meg a legutolsó adást, itten jól!

Arra kérnénk mindenkit, hogy a délutáni Arénához hasonlóan segítsétek a beolvasó kollégát annyiban, hogy ha kérdeztek, akkor azt a "Kérdés" szó begépelésével kezdjétek, így nem keveredik el a beszélgetések és az érdemi kérdések között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)