Hirdetés

Érintőképernyő bármilyen laptophoz

|

Pár éve maga Bill Gates jósolta meg a Tablet PC debütálásakor, hogy hamarosan mindenki ilyen számítógépekkel rohangál majd az utcákon, hisz az érintő képernyő előnyei vitathatatlanok.

Hirdetés

Nos, a várt "forradalom" elmaradt a PC piacon és a különféle Tablet PC-k a gazdag kiváltságosok játékszerei lettek, ám egy ügyes szerezetnek hála most bármilyen hordozható gépet érintő képernyős tulajonságokkal láthatunk el a NAVIsis Laptop Tablet eszközének használatával. Az ügyes szerkezetet elsősorban laptopokhoz ajánlja a gyártó, ráadásul a felhelyezése sem bonyolult, így nyitott állapotában abszolút használható megoldás az erre éhes embereknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)