Hirdetés

Egy Ubisoft játékot és egy másik zseniális címet ad ingyen az Epic Games Store a jövő héten

|

Most viszont három indie címet húzhatunk be.

Hirdetés

Nem tudni, miért ennyire bőkezű most az Epic Games Store, hogy rögtön három játékkal is megszór minket, de soha nem panaszkodnánk ilyesmi miatt. Mától március 19-éig húzhatjuk be a kimondottan jó indie játékokat, amik ha nem is tetszenek meg mindenkinek, két kattintást mindenképp érdemes szánni a megszerzésükre.

Hirdetés

Az Anodyne 2: Return to Dust egy régi korokat idéző, 3D-s, kalandozós játék 2D-s pályarészekkel, az A Short Hike egy mászkálós, kikapcsoló élmény, míg a Mutazione egy "mutánsos szappanopera". Mindháromról többet megtudhattok ebből a cikkből.

Március 19-én két játék váltja ezeket: a fantasztikus The Stanley Parable, melyben egy narrátor minden lépésünket kommentálja, és számos különböző befejezéshez juthatunk el (nincs ehhez hasonló, egyedisége miatt már megéri megszerezni), valamint a Ubisoft vegyes fogadtatású open world akciójátéka, a Watch_Dogs

Ha valamelyiket már korábban a szívetekbe zártátok, mindenképp ajánljátok a többieknek kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)