Hirdetés

Energiatakarékos Seagate merevlemezek

|

Alacsony fogyasztású merevlemez szériát mutatott be a Seagate.

Hirdetés

A számítógépek energiafogyasztása egyre nő. Ez a tétel különösen igaz a gamer gépekre, ahol ugyebár a teljesítmény mindenek felett. A notebookok is egyre nagyobb teljesítményt produkálnak, viszont a nagyobb erő több energiát is igényel.

Ahogy nő a teljesítmény, úgy lesz egyre több a havi villanyszámla is. Amíg otthon pecózunk ez annyira nem érint minket, de ha kilépünk a "nagybetűs életbe", majd megtanuljuk jól. Örömmel látjuk majd az ilyen, és ehhez hasonló híreket akkor. A Seagate is kihozta ugyanis alacsony fogyasztású merevlemez szériáját. A Barracuda LP(low power) család három tagból áll. Az 5900 RPM-en működő, 3,5 hüvelykes meghajtók 1, 1,5, és 2 terabájtos méretekben érkezik a boltok polcaira a napokban. Az alacsonyabb fordulatszám a Seagate szerint nem befolyásolja a teljesítményt. További infókért "zöld hardver" ügyben, nézzetek át a PC World oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)