Hirdetés

Elkészült a Dawn of Magic 2

|

Elkészült, sőt megjelent a Dawn of Magic című hack'n'slash folytatása.

Hirdetés

Az orosz játékok sajátossága (bár ez igaz a német fejlesztésekre is), hogy a nemzetközi piacra csak jóval a hazai megjelenést követően jutnak ki. Arra azért nem szabad gondolni, hogy a honosítás hónapokat venne igénybe, inkább a játékok forgalmazására hajlandó kiadók fellelése szokott nehézségbe ütközni. Talán majd az állami támogatás ezen is változtat.



A Dawn of Magic 2 (a tengerentúlon Time of Shadows) érdekes módon nem váratott ennyit magára, gyakorlatilag egyszerre, alig néhány napos eltéréssel jelent meg az Egyesült Államokban, valamint Európában is. Nálunk ugyan még nem kapható, de vélhetően csak idő kérdése, hogy valamelyik forgalmazó felkarolja.



A Dawn of Magic 2 tíz esztendővel az első rész után játszódik. Visszatértek a gonosz erők, hogy leszámoljanak a hőssel, aki legyőzte vezérüket, az élőhalott Modót. Légióik elárasztják a világot, felperzselnek mindent, elpusztítanak minden életet. Mágikus erőnkre és fegyverforgató karunk erejére egyaránt szükségünk lessz, ha újfent győzedelmeskedni akarunk.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)