Hirdetés

Elképesztően sok játék már a megjelenés napján bekerül a Game Passbe, mutatjuk a 2023-as listát

|

Videóban gyűjtöttük nektek össze az összes fontosabb játékot, amit biztosan már azok megjelenése napján pörgethetnek a Game Pass-előfizetők.

Hirdetés

Nehéz lenne vitába szállni azzal az állítással, miszerint jelenleg a Game Pass a játékipar egyik legjobb ajánlata. A szolgáltatás előfizetői ráadásul nem csak a nagy Xbox család (ami már többek között a Bethesda címeit is magában foglalja) friss megjelenései közül válogathatnak, egyre több külsős cím is bekerül a kínálatba már a megjelenés napján.

Az alábbi videóban mi most összeszedtünk minden fontosabb, a jelenlegi tervek szerint 2023-ban megjelenő játékot, ami már első naptól kezdve elérhető lesz a Game Passben.

Hirdetés

Ti melyik 2023-as megjelenést várjátok a videóban szereplők közül? Írjátok meg bátran lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)