Hirdetés

Elindult a GameStar Google+ oldala

|

Túlzsúfolt a Facebook? Nem tetszik a rendszer? Egyet se félj, mert a GameStart mostantól megtalálod a Google+-on is.

Hirdetés

A június 28-án indult Google+ közösségi portál regisztrált felhasználóinak száma októberre lépte át a 40 milliót, tehát egyelőre messze még a 800 milliónál tartó Facebook trónfosztása, de kettős ügynökként megtettük az első lépést a csúcshoz vezető úton: létrehoztuk a GameStar hivatalos Google+ oldalát.



Érdemes lesz csatlakozni a most még szerény családhoz, hiszen a jövőben is lesz még számtalanszor lehetőségetek nyerni valamelyik játékunkban, s ezek közül nem mindegyiket tervezzük Facebookon keresztül lebonyolítani.
Természetesen meg vagyok győződve arról, hogy senkit sem vezérel majd önös érdek, senki előtt sem kell végighúzni a mézesmadzagot, pusztán a GameStar iránt érzett szimpátia lesz majd a csatlakozás oka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)