Hirdetés

Elég volt a WoW klónokból

|

Hilmar Veigar Petursson, a CCP fejlesztőcég elnöke legalábbis ezt nyilatkozta nemrég egy interjúban.

Hirdetés

Petursson úr igencsak neheztel a többi MMORPG fejlesztőre, ugyanis szerinte a WoW szerű fantasy játékokkal már telítve van a piac, egy kis vérfrissítésre lenne szükség, nehogy az embereke otthagyják a játékot. Ezen kívül, álláspontja szerint, ha ez így folytatódik tovább, akkor az emberek hamarosan elpártolnak majd az MMO játékoktól, megunván az egyhangúságot. ”A World of Warcraft tökéletes képviselője a stílusának. Éppen ezért a többi fejlesztőnek újfajta témákat kéne kiaknáznia. Ha a Blizzard például a Starcraftból készítene MMO-t, az nem ártana az iparnak, sőt talán még nekünk is több játékost hozna.” nyilatkozta Petursson. A CCP legnevesebb játéka egyébként nem más, mint a több díjjal kitüntetett EVE Online, amely körülbelül fél milliós előfizetői bázissal rendelkezik jelenleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)