Hirdetés

Az EA főnöke szerint a jövőben már nem lesznek konzolok

|

"Ha a jövőben a Battlefield 12-t akarjuk tolni egymás ellen, akkor csak beleugrunk a játékba valamelyik monitorról, ami éppen a közelben van."

Hirdetés

A tradicionális értelembe vett konzolok eltűnhetnek a jövőben, legalábbis az Electronic Arts főnöke, Peter Moore szerint. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy szerinte a streaming technológia szükségtelenné teszi majd a zajos dobozokat.

"A játékokat a streamingen keresztül fogjuk elérni, ami azt jelenti majd, hogy nem lesz szükségünk a hardverekre a szórakozáshoz. Ha te és én a Battlefield 12-t akarjuk játszani egymás ellen, akkor csak beleugrunk a játékba valamelyik monitorról, ami épp a közelben van."

Moore megjegyezte, hogy a PlayStation 4 és az Xbox One "előkészítik majd a technológia fejlődését". Ez nagyon érdekes pontja az interjúnak, mivel egyébként is terjengenek pletykák miszerint komoly fejlesztések érkeznek a gépekhez.

Persze amiről Moore beszél az még a távoli jövő terepe. Mind láttuk, ahogy a kezdetleges streaming szolgáltatások bedőltek. Bizonyos időnek még el kell telnie ahhoz, hogy kiforrjon ez a rendszer, és hogy hajlandóak legyünk elhagyni a megszokott gépeinket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)