Hirdetés

Él és virul az Oddworld: Citizen Siege

|

Hosszú hallgatás után bejelentkeztek az Oddworld Inhabitant vezetői és megnyugtatták idegeskedő rajongóikat.

Hirdetés

Először 2006 őszén hallhattunk az Oddworld Inhabitant által megálmodott animációs filmről és játékról. A Citizen Siege névre keresztelt produktum egyaránt bevette volna képernyőinket és a filmszínházakat, azonban hosszú időre eltűntek szemünk elől az Oddworld-os fiúk és lányok. Kétévnyi hallgatás után életjeleket adtak magukról és kijelentették, a Citizen Siege lélegzik és mindkét említett médiumon tiszteletét teszi. Az Oddworld: Citizen Stage animációs film túlmutat minden eddig napvilágot látott Oddworld epizódon, vadonatúj univerzummal és történettel rendelkezik, mondanivalójában az Amerikát érintő társadalom és politikai kérdések, problémák kerülnek felszínre meglehetősen sötét megvilágításban. Eredetileg a Vanguard brigádjával együttműködve alkották volna meg a filmet, azonban partnerük az évek folyamán elkopott oldalukról, ennek ellenére megerősítették létezését és készülését. A Citizen Stage várhatóan 2009-ben, rosszabb esetben 2010-ben indul útjára. Valamint ne feledjük, a vállalat korábban bejelentette, hogy újabb, Abe kalandjait feldolgozó játék készül barlangjukban.

 

abe.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)