Hirdetés

Éhezők viadalát szervez Kai Cenat, akár ötven influenszer is indulhat rajta

|

A maratoni hosszúságú Elden Ring stream után újabb nagyszabású projekt készülget, ami nem lesz könnyű menet.

Hirdetés

Újabb agymenésre készül a hatalmas népszerűségnek örvendő tartalomgyártó, Kai Cenat, aki nemrégiben egy többnapos, maratoni hosszúságú Elden Ring közvetítéssel irányította magára a figyelmet, melyben arra vállalkozott, hogy egyben végigjátssza a játékot. Cenat végül 167 óra alatt teljesítette a kihívást - végig élő adásban volt.

A tartalomgyártó persze nem tervez leállni, sőt, a legutóbbi elő közvetítése során elhintette, hogy egy új, egyfajta Az éhezők viadala filmsorozatra, és annak koncepciójára épülő stream megvalósításán munkálkodik. Bár Cenat elég szűkszavúan nyilatkozott a részletekről, annyit elmondott, hogy már hat hónapja dolgozik a projekten, miközben büszkén jelentett ki, hogy "ő lesz a házigazdája a legelső teljesen professzionálisan megszervezett, élőben közvetített Éhezők viadalának."

Hirdetés

A chat a hírek hallatán azonnal felrobbant, amire Cenat rövidesen rátett még egy lapáttal. Elárulta, hogy nagyjából ötven influenszert tervez bevonni az eseménybe, akikre a világ legnépszerűbb tartalomgyártóiként hivatkozott.

Bármiről is van szó, tényleg nagy durranásnak ígérkezik, a streamer azt is elhintette, hogy tárgyalásokat folytat a Nike-val, akik - ha minden jól megy - hivatalos szponzorként állhatnak be a nagyszabású projekt mögé.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)