Hirdetés

Egyetleneim - zene a film kapcsán

|

A GameStar hasábjain is gyakran publikáló Beregi Tamás (művésznevén Berrr - nem összekeverendő velem...) főállású írónak tekinthető. Örömmel jelenthetjük, hogy egyik műve alapján hamarosan filmet mutatnak be.

Hirdetés

A valós személyeket és eseményeket tartalmazó "önéletrajzi" regény a "csajozás" időnként vicces, máskor elszomorító, vagy bosszantó, de az olvasó számára mindenképpen szórakoztató aspektusait meséli el. A film bemutatója kapcsán koncertet szerveztek, amelyre mi is ellátogattunk.


Elsknt a Msfl egyttest hallhattuk, amelyet eleinte viszonylag gyr rdeklds ksrt, ksbb azrt szp lassan egyre nagyobb tmeg znltt a pdium kr.
Erre tessk »
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)