Hirdetés

Egy évig ingyenes Windows Vista "funkció"

|

Egy bizonyos Livingston nevű számítógép guru olyan lehetőséget talált a Windows Vista regisztrációs adatbázisában, ami még sok borsot törhet a Microsoft orra alá.

Hirdetés

A Windows Vista még alig jelent meg, de már egy legális módot találták a felhasználók arra, hogy az eredeti, vásárlás nélküli, mondhatni próbaidőt háromszorosan is kitolják. Az új módszerrel azonban akár egy évig is aktiválás nélkül lesz használható az operációs rendszer, mégpedig a regisztrációs adatbázis átírásával. A Microsoft szerint ez illegálisnak számít, ám a lehetőség felfedezője szerint ezt inkább funkciónak lehet tekinteni, hisz minden adott hozzá az operációs rendszeren belül. Livingston szerint tovább kutatva a registryben akár az is megeshet, hogy végtelen ideig kitolhatóvá válik az aktiváció mellőzése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)