Hirdetés

Ebben a korszakban játszódhat a következő Assassin's Creed

|

Egy állítólag megbízható forrás szivárogtathatta ki, hogy hová repíti vissza a Ubisoft az Assassin's Creed franchise rajongóit legközelebb.

Hirdetés

Novemberben lesz 15 éve, hogy megjelent a legelső Assassin's Creed, a Ubisoft Montreal orgyilkos-szimulátora. Az évek során a széria számos alternatív történelmi kalandba és ezáltal korszakba kalauzolt el minket, megjártuk többek között a francia forradalmat, az amerikai függetlenségi háborút, az ókori Egyiptomot és a vikingek korát is, a Ubisoftnak azonban esze ágában sincs lassítani.

A vállalat szeptemberben megtartja a saját eseményét, a Ubisoft Forwardot, ahol bejelenthetik, hogy hol fog játszódni az új Assassin's Creed és ki lesz a történet főszereplője. 

Hirdetés

Számos találgatás és pletyka bukkant fel a lehetséges helyszínválasztással kapcsolatban, felmerült többek között Japán, India és Kína is, de a Ubisoft semmi hivatalosat nem jelentett be. Ám úgy tűnik, hogy valaki a szeptemberi livestream előtt kiszivárogtathatta az információt, ugyanis egy ACG (Angry Centaur Gaming) nevű felhasználó Twitteren számolt be róla, hogy a következő játék az aztékokra fog koncentrálni - egy mezoamerikai kultúrára, amely a mai Mexikó középső és déli részén élt a 14. és 16. század között, és amelynek pusztulását a spanyol konkvisztádorok okozták.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

ACG korábban több Ubisoft-játék kapcsán is rendelkezett hasznos infókkal, például a Far Cry Primal esetében is igaza volt, de ettől még nem szabad azt gondolni, hogy minden alkalommal bejön a fülese. Jason Schreier azt állítja, hogy nem mond igazat, és neki egy kicsit jobban hiszunk. A kérdés azért adja magát: ti örülnétek egy aztékokra fókuszáló Asssassin's Creednek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)