Hirdetés

Battlefield 4 - a Deluxe Edition tartalma

|

A játékból megjelenik majd egy "luxus kiadás" is, melyben az első DLC és egyéb játékbeli tartalmak mellett egy igen csábító gyűjthető tárgy is helyet kapott.

Hirdetés

A Egyesült Királyságbeli GAME bolthálózat kínálatában megjelent a Battlefield 4 Deluxe Edition, mely limitált példányszámban és bónusz tartalmakkal érkezik.

A kiadás már elő is rendelhető £64,99-os illetve £54,99-os áron, ami nem túl baráti (kb. 22/19 ezer Ft) még annak fényében sem, hogy cserébe az alapjátékon kívül fémdobozt, játékbeli tartalmakat, az első China Rising DLC-t, és egy igazi dögcédulát is kapunk a pénzünkért.

Pláne úgy, hogy az első kiegészítő tartalom automatikusan jár minden előrendelőnek, akkor is, ha a sima kiadást választja. Mindenesetre jó tudni, hogy ilyen is van, aki kedvet kapott hozzá, bátran látogasson el a GAME oldalára. A Battlefield 4 megjelenése október 29-én esedékes PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, illetve később az újgenerációs konzolok sem maradnak ki. Reméljük, a Deluxe Edition hozzánk is eljut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)