Hirdetés

Az EA előfizetők újabb ingyen játékokat kapnak

|

Mind az EA Access, mind az Origin Access előfizetők új játékokhoz férnek hozzá.

Hirdetés

Az aktív előfizetéssel rendelkező EA Access felhasználók már tölthetik is a Madden NFL 17-et, és kezdhetik a küzdelmet a labdáért. A PC-s Origin Access előfizetők három új címmel lettek gazdagabbak.

A The Saboteur, a Furi és az Aragami játszható, amíg van aktív Origin Access előfizetése a felhasználónak. Ez most csak azért sem lehet probléma, mert március 7-ig ingyenesen, 7 napig lehet kipróbálni a szolgáltatás minden extráját, ideértve a számtalan Access Vault játékot is.

Amennyiben megtetszik az Origin Access, úgy havi 4 eurós áron lehet megújítani az előfizetést. Az EA Accessre éves kedvezményt ajánl az EA, egy évre 5500 forintot kell kicsengetni érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)