Hirdetés

Duke Nukem Next-Gen - Az első videó

|

Íme az első videó a Duke Nukem Next-Genről, amire az oly régóta várt Duke Nukem Forever fejlesztőcsapata, a Gearbox is áldását adta. A lelkes készítők az Unreal Engine 3-mat használják fel a pályák átformálásához.

Hirdetés

Úgy tűnik, egyre több iparági szereplő lát fantáziát abban, hogy lelkes rajongók mai technológiák segítségével elkészítsék a régi klasszikusok remake-jét.



A Source motoros Black Mesa után egy újabb finomságra várhatunk a jövőben, mégpedig a Duke Nukem 3D ráncfelvarráson átesett változatára, amihez készítői az Unreal motor harmadik generációját használják fel.



Az első videó egyértelmű bizonyíték arra, hogy a projekt még kezdeti stádiumban leledzik, de nyakamat tenném rá, hogy amennyiben kitart a lelkesedés, és a Gearbox valóban támogatja a készítőket, akkor számtalan veterán ülne le újra a gép elé, csak hogy malackodjon egyet önfeledten. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)