Hirdetés

Duke Nukem Forever - Már csak idő kérdése!

|

Adjuk meg a királynak, ami a királyé. El kell ismerni, George Broussard-nak (3D Realms) jól fejlett humorérzéke van.

Hirdetés

Miután a Duke Nukem 3D kissé feljavítva Xbox Live-on is robbantani készül, nyilvánvaló, hogy újra és újra felteszik a 3D Realms fejének a kérdést, hogy mi a helyzet a Herceg egy örökkévalóság óta készülő kalandjával.

Itt már komoly késésben volt

duke1.jpg


Mint azt a TeamXbox srácainak elárulta, a fejlesztés remekül halad. Már több órányi, viszonylag késznek mondható játékrésszel elkészültek, s a tesztelők visszajelzései nyomán el tudták dönteni, hogy melyik pontja szórakoztató, s melyik kevésbé. A lényeg, hogy a játék szórakoztató, pont ahogy eltervezték, s még sosem érezte magát ennyire izgatottnak miatta, mint az utóbbi napokban. Most már tényleg csak idő kérdése.

Elvileg valami ilyesmire számíthatunk

duke2.jpg


No ez volt az a pont, ahol már nem bírtam tovább, s morcos képemre kiült a vigyor. Humorból jeles!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)