Hirdetés

Duke Nukem Forever - Együtt a család

|

A 3D Realms gondozásában készülgető Duke Nukem Foreverről már sokszor lemondtunk, de hát a remény hal meg utoljára.

Hirdetés

Nem is tudom pontosan mikor kezdték el fejleszteni a Duke Nukem Forevert, de azt hiszem akkoriban még nem borotválkoztam. Az azóta eltelt rengeteg idő alatt volt már engine váltás, halálhír, 3000 fix megjelenési időpont, viszont játék az sosem. A fejlesztők ahányszor rákérdezett valaki, nagy nyugodtan felelték: a munka folyik, null pánik. A rajongók peidg vártak, várnak, és várni is fognak még egy darabig. Nem baj, hát megmondta a Bethesda is, hogy ha az emberek nem várnak egy játékot, akkor az nem is lesz kirobbanó siker a megjelenéskor. Amennyit mi vártunk a Duke Nukemre, a megjelenéskor körülbelül a akkorát kéne szólnia, mint 10 atombombának. Játéknak továbbra sincs, se híre se hamva, viszont a 3D Realms legalább boldog karácsonyt kíván mindenkinek, és megdobtak minket 1 - azaz egy - képpel. A nagyszerű screenshoton remélhetőleg nem a fejlesztőcsapat oszlopos tagjai láthatóak, ámbár ez talán magyarázatot adna a "kissé" lassú munkatempóra is. Hát mi mást tehetnénk mi, ártatlan rajongók, mint Boldog Karácsonyt kívánunk mi is a 3D Realms-nak. Meg is tesszük, meg is tesszük.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)