Hirdetés

Dragon Age: Origins - Nem vertünk át senkit

|

Nem mentes a kritikáktól a Dragon Age: Origins startja. A BioWare vajon tényleg csak a pénzre hajt?

Hirdetés

Köreimben, akiket csak ismerek, mindenki a Dragon Age: Origins világában kalandozik, majd másnap gyermeki izgatottsággal mesélik el egymásnak, hogyan is jártak nem rég. A játék története már a legelején teljesen már fordulatot vett mindenkinél, így viszonylag kevés olyan dolog van, amit mindenki látott vagy mindenki megtapasztalt. A szűkös inventory persze ezek közé tartozik.


Az összeesküvés-elméleteket kedvelő játékosok persze azonnal a BioWare és az EA torkának estek, amiért azok már a megjelenés napján egy olyan fizetős DLC-t tettek elérhetővé, aminek révén a játékos már saját ládát is beszerezhet, holmijának állandó tárolására.


George Zoeller vezető fejlesztő elmondta, hogy csak a BioWare döntésén múlt, hogy mi kerül végül a DLC-be. Az, hogy az alapjátékban erősen limitált az inventory kapacitása az azzal magyarázható, hogy a túl sok magunkkal hurcolászott item nagyon megnöveli a töltési időt, ami azért valljuk be, alapból sem kevés. „Határozottan elutasítok minden olyan állítást, amely szerint mi pusztán a pénz miatt döntöttünk egyes játékelemek kivétele, vagy külön árusítása mellett"- nyilatkozta.


A várhatóan ma megjelenő három DLC közül csak a Warden's Keep kerül pénzbe (aki a digitálisan beszerezherő Deluxe Editiont választotta, annak még az sem, de a dobozos verziónál már kell fizetni), ami új, természetfeletti történettel, új itemekkel, hat új képességgel, és ugye az ominózus saját ládával ajándékozza meg a pléjert, 7 dollár körüli áron. A The Stone Prisoner és a Blood Armour bővítmények ingyenesek. Részetes infókért ajánlom a Dragon Age: Origins DLC-k hivatalos oldalát.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)