Hirdetés

Dragon Age: Origins - Ismerős hangok?

|

Ahogy a Modern Warfare 2, úgy a Dragon Age: Origins is híres színészeket alkalmaz, hogy a karakterek még élethűbbek legyenek.

Hirdetés

Manapság igen fontos szerepet játszik a nagybetűs hangulat, mint olyan. Egy jól megalkotott játék esetében az embert azonnal magával ragadja a környezet, a világ. A hangulat megteremtésében pedig fontos szerepet játszik a színvonalas szinkron.

Jól tudják ezt a mai játékfejlesztők, így aztán nem túl meglepő, hogy a Modern Warfare 2 után kiderült, a Dragon Age: Origins is ismertebb arcokkal zsúfolja tele a novemberben megjelenő RPG-t. A Dragon Age: Origins a eddigi legtöbb színészt felvonultató BioWare alkotás, és a készítők nagyon lelkesek, mert a profi stábnak köszönhetően a Dragon Age karakterei minden eddignél élőbbek, hihetőbbek. Íme a lista:


Tim Curry (ő lesz a főgonosz hangja)


Kate Mulgrew


Tim Russ


Claudia Black


Steve Valentine

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)