Hirdetés

Dragon Age: Origins - Egymillió eladott DLC

|

John Riccitiello örömmámorban úszva jelentette be, hogy immár több, mint egymillió Dragon Age: Origins DLC-t sikerült eladniuk.

Hirdetés

A BioWare sikerjátéka, a Dragon Age: Origins, a DLC csomagok nélkül is nagyszerű szórakozást biztosít. Ennek ellenére jól jár, aki befektet legalább a Stone Prisonerbe, mert a madárgyilkos gólem az egyik legjobb NPC (szerintem). Mások is így gondolkodhattak, mert egymillió eladott DLC azért szép teljesítmény.

Ez a hír már csak azért is említésre méltó, mert ennek fényében biztosnak tűnik, hogy érkeznek a DLC-k sorban. Elméletben persze megígérte a BioWare, és az EA, hogy egy éven keresztül tuti jönnek majd a letölthető tartalmak, ám ha azok a kutyának sem kellenének, kétlem, hogy valóban így lenne. Így azonban minden Dragon Age rajongó megnyugodhat, hiszen biztos, hogy a Return to Ostagar csak az első a DLC csomagok hosszú sorában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)