Hirdetés

Dragon Age: Awakening - márciusban jön az első kiegészítő

|

Az Electronic Arts ma jelentette be a Dragon Age: Origins első kiegészítőjét, mely az Awakening nevet kapta, és 15 órányi izgalmas játékot kínál.

Hirdetés

Az év végén már pletykaszinten elterjedt, hogy érkezik a Dragon Age: Origins első dobozos kiegészítője, az Awakening, ám most elérkeztünk a hivatalos bejelentéshez is. A Dragon Age: Awakening sok izgalmat kínál, egy új helyszínnel, melyet Amaranthine néven lehet megtalálni. Új történet is érkezik, melyben megtudhatjuk a darkspawn igazi akaratát, és titkaikat. Új ellenflek próbálnak majd életünkre törni, mint az Inferno Golem és a Spectral Dragon.

Karakterünket a Dragon Age: Origins-ból is áthozhatjuk, sőt tovább is fejleszthetjük, köszönhetően a kitolt szintkorlátnak, de ez természetesen nem kötelező, új karaktert is indíthatunk. Új fegyverek, tárgyak, képességek, varázslatok, illetve öt új segítővel gazdagodhatunk. Az Awakeing kampányát legalább 15 órán keresztül élvezhetjük, és március tizenhatodikán jelenik meg PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)