Hirdetés

A Doom II-be is bekerült az Animal Crossing segítőkész si-cuja

|

Tovább hódít az id Software és a Nintendo két szériája közötti nagyon furcsa crossover.

Hirdetés

Ugyanazon a napon, március 20-án jelent meg a Doom Eternal, illetve az Animal Crossing: New Horizons, mindez pedig arra inspirálta a rajongókat, hogy vicces és néha egészen bizarr alkotásokon szerepeltessék együtt a kőkemény Doom Slayert, illetve a kevésbé veszélyes Isabelle-t. Ez az egész már ott tart, hogy még a Doom II-hoz is készült nemrég egy furcsa mod.

Hirdetés

Egy itsmeveronica nevű moddernek sikerült megcsinálnia, hogy az Animal Crossing jól ismert karaktere, Isabelle már ne csak a Nintendo sorozatában segítse a játékosokat, hanem az id Software klasszikus lövöldéjében is. A különleges addont feltelepítve 2D-s, a játék grafikájához tökéletesen passzoló formában találkozhatunk a si-cuval, aki így egycsapásra Doomguy hűséges társává válik és akár még alaposan oda is sózhat a rakoncátlankodó démonoknak. Sőt, néha még tárgyakat is dobál nekünk, nagyjából úgy, mint Elizabeth a BioShock Infinite-ben.

Ha kipróbálnátok ezt a bizarr kiegészítés, akkor innen könnyedén le is tölthetitek azt. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy legközelebb mivel fognak előrukkolni a rajongók a bizarr crossover kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)