Hirdetés

Doc Apocalypse: ha hiányzik a point and click kalandjáték

|

Aki úgy érzi, hogy pont ez a stílus hiányzik az életéből, az most hiánypótolhat.

Hirdetés

A briliáns tudós, Lewis P. Higgins megalkot egy olyan gépet, mely befolyásolni tudja az időt. Csakhogy az ördög nem alszik, ezért amikor a földalatti bunkerében beizzítja a szerkezetet, valami hiba történik, aminek eredményeként egy megnyíló portálon át atombombák hullanak az égből. De legalább nem az a klisé játszik, hogy zord külsejű teremtmények árasztják el a Földet.

Szóval záporoznak ezek a szörnyű eszközök és Higgins dokinak nincs más választása, mint megalkotni egy időgépet, amivel vissza tud menni az időben nyolc hónappal korábbra. Így  figyelmeztetni tudja az akkori önmagát, hogy talán nem kellene annyira erőltetni ezt az időjárás befolyásoló projektet, mert eredményeként vége az életnek. A Midian Games által Doc Apocaypse-nek nevezett játékban van minden, ármány, cselszövés, és idegenek (akkor mégiscsak van klisé).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)