Hirdetés

DJ Hero - Guitar Hero után szabadon?

|

Bizonyos jelek arra utalnak, hogy az Activision nem csak folytatni szeretné sorozatát, hanem oldalágról is gondoskodik.

Hirdetés

Az arstechnica.com értesülései szerint a Guitar Hero sorozat sikerein fellelkesülve a zeneipar más területeit is feltérképezi annak kiadója. Az első lépést február 8-án tette meg az Activision, ugyanis aznap kérte a DJ Hero márkanév bejegyzését. Elvileg a játék egy új, a témához illő kontrollerrel jelenne meg. Már amennyiben nem megelőző lépésként történt a bejegyzés, hanem tényleges megvalósítási szándék is áll mögötte. A pénz beszél, kutya ugat örökérvényű igazságát alapul véve a legvalószínűbb, hogy új játékkal rukkolnak elő, melyben a rockzene rajongói után a hétvégéiket a diszkók valamelyikében töltő fiatalok is megtalálhatják számításukat.

 

 

118124194761djgirls8410we6.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)