Hirdetés

Disciples hétvége a GOG-on

|

A Steam mintájára a Good Old Games is rendszeresen akciózik. Most a körökre osztott stratégiák híveinek kedveznek.

Hirdetés

Bár két részt is megért a mára a feledés homályába merült Age of Wonders, a Heroes of Might & Magic igazi vetélytársának mégiscsak a Disciples sorozat tekinthető. Ez utóbbi mindig komorabb és darkosabb volt. A harcrendszer is teljesen másként fest, hiszen nem a sereg létszámának növelésére fektetjük a hangsúlyt, ehelyett az egységek tapasztalati pontot gyűjtenek, minek köszönhetően szintlépések során válnak egyre erősebbé és hatékonyabbá.

disciples2230904.jpg


A harmadik rész megjelenése már évek óta tolódik, de az első két epizód, továbbá a kiegészítők még most is megérnek egy misét, ha már nem bírnánk türelemmel.
A GOG.com oldalán a Disciples: Sacred Lands, a Disciples 2 Gold (tartalmazza mindhárom kiegészítőt - Guardians of Light, Servants of the Dark, Rise of the Elves) most egyetlen csomagban megvásárolható mindössze 15.99 dollárért. Amennyiben a két részből valamelyik már megvan, a másikat 1.5 dollárral kevesebbért tudjuk beszerezni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)