Hirdetés

Diablo III - ilyen a titkos pálya (videó)

|

Most éppen nem tehenek ellen vonulunk hadba, sokkal izgalmasabb kihívás vár ránk.

Hirdetés

Sajnos a Blizzard nem áll a helyzet magaslatán, elég kellemetlen bakikról számoltunk be tegnap is a Diablo III indulása kapcsán, természetesen a Metacritics oldalán már meg is látszik a rajongói elégedetlenség.

Ám nem szólhat minden az Error 37 okozta ideggörcsről, a Blizzard egyébként is jelezte, hogy bocsánat, és gőzerővel dolgoznak a problémák elhárításán, inkább fordítsuk tekintetünk viccesebb Diablo III témák felé, például itt van Whimsyshire, egy színes és giccses titkos pálya, ahol az élet csak játék és mese, egészen magával ragad a véres-pónis hangulat:

Ahhoz, hogy elérhesd ezt a bámulatos (ám sajnos tehénmentes) titkos pályát, egy mágikus botot kell kreálnod (50 ezer arany lesz) a következő összetevők segítségével:

Black mushroom (Cathedral Level 1, Act 1)
Shinbone (Leoric’s Manor, Act 1)
Liquid Rainbow (Mysterious Cave a Mysterious Chest pályán, Act 2)
Wirts Bell (az egyik kereskedő árulja a városban, Act 2)
Gibbering Gemstone (Chiltara, Caverns of Frost, Act 3)
Plans, vagyis maga a tervrajz (Izual, Act 4)

Sajnos mi lapleadás közben nem tudtuk még ezt kipróbálni, tehát csak vakon hiszünk a receptnek, ha valakinek már sikerült, örömmel várjuk beszámolóját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)