Hirdetés

Diablo III - már 4K-ban is farmolhatod a lootot

|

Befutott a Diablo III legújabb frissítése, amely elhozza a várva várt PlayStation 4 Pro támogatást annak minden előnyével együtt.

Hirdetés

Ahogy arról már délelőtt beszámoltunk, a Blizzard legtöbb játékába megérkezett a Diablo 20. születésnapját ünneplő "Anniversary update", amellyel vicces extrákkal bővültek az egyes franchise-ok képviselői.

A Diablo játékosok minden platformon átélhetik a klasszikus Diablo életérzést a lebutított irányítással, átdolgozott hangokkal és pixeles grafikával együtt, a PlayStation 4 Pro tulajdonosok számára azonban azért is fontos nap a mai, mert az update felkészíti a Diablo III-at a PS4 Pro hardveres többletteljesítményére, aminek köszönhetően már 4K-ban is kaszabolhatunk az alvilágban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)