Hirdetés

Dezertálás a Microsoftból

|

Igazán meglepő hírt hozott felénk így késő este a lágy nyári szellő: Peter Moore, a Microsoft egyik nagykutyája elhagyta az óriáscéget az EA Sports elnöki székéért.

Hirdetés

A korábban a Interactive Entertainment Business in the Entertainment részleget vezető úriember nevéhez számos Xbox és Games for Windows projekt köthető, ráadásul neves sportszergyártó cégeknél is töltött be vezető tisztségeket. Arról, hogy miért igazolt át egykori legnagyobb riválisaihoz, maximum csak találgatni lehet...

Update by Bad Sector: Azóta kiderült, hogy az Electronic Arts nem kevesebb, mint 1.5 millió dollárt fizetett ki Moore-nak azonnal, illetve 550.000 dolláros havibért biztosított neki azért, hogy az EA Sports táborát gyarapítsa a Microsoft ellenében. Szép kis summák. :)

moore_peter.jpg
moore_peter.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)