Hirdetés

Destiny 2 - gőzerővel készül a folytatás

|

A Destiny második része tanult az első epizód hibáiból, a készítők különös figyelmet fordítanak arra is, hogy majd folyamatosan új tartalmakkal lássanak el bennünket.

Hirdetés

Egy ideje már tudjunk, hogy ha minden jól megy, jövőre több kiegészítő után egy új, számozott résszel bővül a Destiny széria. Activision most tette közzé szokásos negyedéves pénzügyi jelentését, a cég kiadásért felelős vezetője, Eric Hirshberg pedig a Destiny 2 kapcsán is ejtett pár szót.

Hirshberg mindenkit megnyugtatott, hogy a játék továbbra is gőzerővel készül:

"Sínen vannak a fejlesztési munkálatok és már most nagyon izgatottak vagyunk a játék miatt, melyről úgy gondoljuk, kiváló folytatása lesz 2017-ben a Destinynek." 

Sajnálatos módon a pontos megjelenési dátumot most sem ismerhettük meg, de azért pár részlet kiderült a Destiny 2 kapcsán. Hirshberg fontosnak tartotta kiemelni, hogy egyaránt célként tűzték ki maguk elé a jelenlegi játékostábor megtartását (és átemelését a folytatásba), valamint az új rajongók elérését is. Maga a játék is ehhez fog igazodni. 

Az Activision vezetője a kényes témákat is érintett, nevezetesen szóba hozta a Destiny legnagyobb problémáját, a tartalomhiányt. A megjelenést követő első évben még ugyebár két DLC csomagot és egy teljes értékű kiegészítőt kapott a játék, de azóta mindössze egyetlen érdemi bővítményt kapunk, így teljesen érthető, ha valakit ma már nem köt le a játék. 

Ezzel természetesen a Bungie és az Activision is tisztában van, és érzik jelenleg akkora a kereslet új kihívásokra a Destiny világában, amit nem tudtak tökéletesen kielégíteni. A folyatás esetében azonban már mindenképpen folyamatosan és egyenletesen szeretnék új tartalmi bővítményekkel ellátni a játékot annak érdekében, hogy egyszer se legyen alkalmunk unatkozni. 

Ahogy azt már megszokhattátok, a friss hírek kapcsán újabb összefoglaló videót kaptunk a YouTube egyik legnagyobb Destiny-tematikájú tartalomgyártója, Arekkz jóvoltából:

Az eddigi híresztelések alapján a Destiny 2 megjelenés PC-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra várható, valamikor 2017 szeptembere körül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)