Hirdetés

Demokrácia az EVE Online-ban

|

A nagy online közösségek néha érdekes állapotokat tudnak teremteni, az Eve Online-ban a napokban a Oversight Group nevű nagy szervezet demokratikus választásokat tart.

Hirdetés

A 200.000 fős játékos táborral rendelkező Eve online-ban többször volt már példa egy-egy nagyobb klán felemelkedésére és bukására, de az Oversight Group az első szervezet ami teljesen demokratikus módon kíván működni. A kiválasztott játékosok elrepülnek a játék hazájába, Izland-ra, ahol a fejlesztőkkel való egyeztetés után ők fogják írányítani a galaxis főbb politikai vonalait. A készítők remélik hogy a játék-beli demokrácia példa lehet a világ országai számára, hiszen a korruptságot megpróbálják teljesen elkerülni. Az Eve Online történéseit mindig is nagyban befolyásolhatták a játékosok, de ez most egy teljesen új szintre emelkedik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)