Hirdetés

Dead Rising 2 - Ausztráliában vágatlanul

|

Nagyon jó kedvükben lehettek az amúgy habzó szájú ausztrál cenzorok.

Hirdetés

Fellélegezhetnek az ausztrál Dead Rising 2 rajongók, nem kell mindenféle trükköket bevetni, ha meg szeretnék majd vásárolni kedvencüket. Az amúgy szigorú cenzúra ugyanis vágatlan állapotban is áldását adta a Capcom zombihentjére.

A döntésben talán az is közrejátszik, hogy a Left 4 Dead 2 tiltása óta nagy a mozgolódás arrafelé. Ausztráliában ugyanis nincs 18-as besorolás, mivel szerintük csak a gyerekek játszanak. Ennek eredménye, hogy a Dead Rising 2 15+ karikát kapott, megjegyzésként pedig a "durva horror, erőszak" kerül a dobozra. Egen, hát az biztos, hogy az evezőre, motorra szerelt láncfűrész durva horror...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)