Hirdetés

DC Comics akciót tart a Steam, még a Suicide Squad is meglepően olcsó

|

Az Arkham játékok, a verekedős címek és a LEGO platformerek árait is jelentősen visszavágták.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Manhez mérhető sikerek egyelőre elmaradtak a DC számára, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne néhány csodálatos akciójátékuk, amelyekre megérné ránézni. A generációkkal ezelőtt indult Arkham széria könnyű és biztos élményt kínáló célpont lehet mindenki számára, de az Injustice epizódok vagy a LEGO DC sorozata is megéri az árát. Ez kifejezetten igaz ma, amikor a legtöbb DC játék árát meglehetősen lenyomták Steamen.

Persze a teljesség kedvéért a DC játékok két szégyenfoltját is behúzhatjuk meglepő kedvezményekkel, sosem lehet tudni, mire tud rákapni az ember, akkor is, ha a világ jelentős része fintorogva tolta el magától a bűnös élvezeteket.

Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League például sosem volt még ennyire olcsó: mindössze 28 euróért vásárolhatjuk meg a februárban 70 euróért kínált szolgáltatásalapú lövöldét, ami egyébként gigantikus bukta lett. A Gotham Knights már megélt pár nagyobb akciót, de a 11,99 eurós árcímke még ezt a viszonylag félresikerült coop mókát is megfontolandó ajánlattá teszi, azért akadnak kellemes pillanatai.

Ha a fentiek közül érdekel valamelyik, akkor most érdemes kinyitni a tárcát. Az akciós árak pontosan június 3-ig élnek. Rohannotok nem kell, de ne is feledkezzetek meg a vásárról, ha van még pótolni való DC játék a kívánságlistátokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)