Hirdetés

Darksiders 3 - női főszereplővel jön, itt vannak az első képek és részletek

|

A remasterek után végre folytatás készül a Darksiders sorozathoz, melyben egy Fury nevű mágus harcol a hét főbűn ellen.

Hirdetés

Miután a THQ bezárt, a Nordic Games (most már THQ Nordic) megmentette a Darksiders sorozatot. Először az eddig megjelent két rész újrakevert változataival próbálták meg felmérni, mekkora az érdeklődés a sorozat iránt, és végül érdemesnek találtak zöld utat adni egy teljes értékű folytatásnak.

A Darksiders 3 jövőre jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a főszereplő pedig Fury lesz, aki ostorral és mágiával tesz rendet. Az előző részekben szereplő Háborúval és Halállal ellentétben ő nem egyike a bibliai lovasoknak. (Conquest és Famine, avagy Hódítás és Éhinség a maradék kettő.) Képes átalakulni, hogy más és más fegyvereket, mozdulatokat, képességeket használhasson. Feladata a hét főbűn és az ezekhez kötődő ellenfelek elpusztítása lesz.

A játékot az a Gunfire Games fejleszti, melyet az egykor az első részen dolgozó fejlesztők alapítottak. További részletek akkor várhatók, ha megtörténik a hivatalos bejelentés - ezek az infók és az alábbi képek az Amazon termékoldaláról származnak, amit azóta levettek. Valószínűleg nem kell sokat várni. 

Hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)