Hirdetés

Cuphead - biztosan nem jelenik meg PlayStation 4-re

|

Az is tisztázódott, hogy PC-re milyen verziók készülnek el a Studio MDHR játékából.

Hirdetés

Az idei E3-on végre megismerhettük a Cuphead régóta várt megjelenésének pontos dátumát. A jelek szerint egyes PlayStaion 4-es játékosok még reménykedtek abban, hogy a játék exkluzivitása esetleg csak ideiglenes, de a fejlesztők minden ilyen lehetőséget kizártak.

Hirdetés

A kézzel rajzolt co-op játékban csak a PC-n és Xbox One-on irányíthatjuk majd az ördöggel szembekerülő két cuki csészikét. A NeoGafon tettek fel egy kérdést a készítőknek azzal kapcsolatban, hogy örökké "PC/Microsoft exkluzív" marad-e a Cuphead.

Az alkotók nem kerteltek, egyértelműen kijelentették, hogy csak PC-re és One-ra készül el a játék. Első körben Windows 10-re és Steamre érkezik meg a Cuphead, nem sokkal később pedig a GoG-on is elérhetővé válik. A későbbiekben Mac és Linux verziók is tervben vannak. Mindezek alapján azt is megtudhattuk, hogy nem csak Windows 10-es felhasználók próbálhatják ki a játékot - mint azt a legtöbb Microsoft exkluzív címnél megszokhattuk. 

A Cuphead szeptember 29-én jelenik meg kizárólag Xbox One-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)