Hirdetés

Csalót fogott a Tekken 8 pápája, aztán váratlan fordulatot vett a történet

|

Mindenki kedvenc Katsuhiro Haradája már meghúzta volna a ravaszt, amikor rájött, hogy valójában csak egy hiba eredményét látja.

Hirdetés

Nemrég feltörték a Tekken 8 bétáját, ami meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozta a kiadásért és a fejlesztésért felelős csapatokat is. A Bandai Namco azon nyomban közlemény útján tájékoztatta a játékosokat, hogy a feltört CNT verzió használata szigorúan tilos.

A crack közkézre kerülése után Katsuhiro Harada, a széria arca és a Tekken 8 vezető producere hadjáratra indult: elkezdte feltúrni az internetet a készülő játékot bemutató streamek után. Mivel addigra a szervereket már lelőtték, így biztos volt benne, hogy minden streamer az illegális verziót használja.

Hirdetés

Itt jön be a képbe TKJoeCrush, aki minden szégyenérzet nélkül streamelte a Tekken 8-at. Harada megjelent a Twitch-csatornájának chatdobozában, és figyelmeztette a játékost, hogy amennyiben nem fejezi be a streamet, úgy letiltatja őt az oldalról. Crush persze először nem hitte el, hogy a valódi Haradáról van szó, de a producer kirakott egy tweetet a megerősítés kedvéért

A helyzet azonban egy kicsit bonyolultabb volt, mint elsőre látszott. Joe ugyanis nem a CNT crackkelt verziójával játszott: a szerverek leállása után a meccskeresés lehetetlenné vált, de ha épp a training részben ültél a béta végén, akkor ott maradhattál még gyakorolni. Joe nem lépett ki, vagy kapcsolta ki a gépét, így tartózkodhatott limbóban.

Miután ez tisztázódott, Harada törölte az említett tweetet, és persze a játékos letiltását sem kezdeményezte a Twitchről. A 8 órás edzős stream után végül Joe kilépett a trainingből, ami után a kliens ki is zárta őt a bétaverzióból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)