Hirdetés

Cryteket a népnek!

|

A Signature Devices jelentette be a minap, hogy aláírt egy szerződést, mely szerint a közeljövőben megjelenő játékaihoz a Crytek engine-t fogják alapul venni. Aki nem ismerné, ez bizony a Far Cry motorkája, mely elég jóra sikeredett... :) Érdekes, hogy elvileg nem rég köttethetett meg az ominózus szerződés, egy játékuk már most mutatható állapotban van, amiről itt némi képséget is fellelhettek mostanság. Egyelőre azonban csak annyit lehet róla tudni, hogy valamilyen módon kémkedéssel kell foglalatoskodnunk benne, és hogy látszólag nem olyan szép, mint a Far Cry, de ez majd alakulgat még. Meg kell szoknia a kóder srácoknak a felkínálkozó lehetőségek optimális alkalmazhatóságát :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)