Hirdetés

Crysis Warhead - Puskaporos képek

|

Sokáig vártunk arra, hogy normális minőségű képeket kapjunk a hazánkban készülő expanzióból. Türelem krízist terem.

Hirdetés

A Crysis ősszel érkező kiegészítőjében a játékosok visszajelzései alapján legkedveltebb szereplőnek bizonyult Psycho bőrébe bújva az alapjáték történéseivel párhuzamosan zajló eseményeknek lehetünk részesei. A Crytek égre-földre esküszik, hogy ezúttal valóban nem lesz gond az optimalizációval, s nem fordulhat elő olyan helyzet, hogy egy középkategóriás gépen alig mutat jobban a játék, mint a négy évvel korábbi Far Cry.



Az egyszerre tuningolt és jobb teljesítményre sarkallt grafikus motor mellett egy, a korábbinál is akciódúsabb kampányt, két új fegyvert, két új járművet és újabb multiplayer játékmódokat kapunk pénzünkért cserébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)