Hirdetés

Crysis 2D ingyen

|

Egy belga egyetemi hallgató jóvoltából 2D-ben is kipróbálhatjuk a Crysist.

Hirdetés

"Ajándék lónak ne nézd a fogát!" - tartja egy rendkívül bölcs mondás. Ez a helyzet a Crysis 2D-be ültetett változatával is. Nem a világ legszebb és legjobb játéka, de legalább ingyen van.



Miután egyetlen ember, Kevin Hoefman (Digital Arts & Entertainment) munkájáról van szó, így nem is lenne értelme összevetni az XBLA aktuális sztárjával, a Shadow Complex című oldalra scrollozós akciójátékkal. A Crysis 2D egyébként ugyanabba a kategóriába sorolható, csak éppen nem sikerült olyan jól kidolgozni. A 200 MB-os csomaghoz hozzájutni a rapidshare.com oldalán tudtok (klikk a free user-re), futtatásához pedig nincs szükség egy eredeti telepített Crysisra. A játékban gépkarabéllyal, valaming sörétes puskával nyomulhatunk, valamint nanoruhánk képességeit is kihasználhatjuk. Irányítani billentyűzettel, valamint Xbox 360 kontrollerrel is lehet.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)