Hirdetés

Crysis 2 - Megvan az első millió?

|

Nem hivatalos források szerint a Crysis 2 eladásai átlépték az egymilliós lélektani határt.

Hirdetés

Nem ringatom magam hiú ábrándokba, nem szeretnék a nagyot mondó, aztán még nagyobbat bukó elemző szerepében tetszelegni, így meg sem kísérlem felmérni, hogy a Crytek malmára hajtotta-e a vizet a Crysis 2 idő előtt kiszivárgott, majdnem kész változata, vagy épp ellenkezőleg.



Az viszont már egyértelműen negatívan hatott, hogy a szokás szerint a hivatalos megjelenést egy-két nappal megelőző tört verzióval is lehetett multizni, s ezt a hibát a Crytek csak hetekkel később orvosolta. Ezért, no és persze a konzolos irányba történő elmozdulás miatt is lehet, hogy mindössze 175 ezer példány fogyott a Crysis 2-ből PC-re, miközben 452 ezer PS3-as és 692 ezer X360-as verzió talált gazdára.
Mivel a számok a nem épp teljesen megbízható VGChartz-ról származnak, nem pedig hivatalos forrásból, ezért ne vegyétek mindet készpénznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)