Hirdetés

Crysis 2 - késni fog?

|

A pletykafolyosó aktív, mint mindig - a legújabb értesülések szerint a Crysis 2 megjelenése késni fog a legújabb NVIDIA kártya, a GTX 580 miatt.

Hirdetés

Az új szuperbestia még meg sem jelent, de máris hatalmas nagy a hype körülötte.

Állitólag a tervezettnél hamarabb (hamarosan) piacra kerülő kártya a Crysis 2 referenciája lesz.. Az NVIDIA nemrég 2 millió dollárt fektetett be az Electronic Artsba, amely épp minden idők leghardverigényesebb játékának folytatásán (is) dolgozik. A nagy adomány minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy a Crysis 2 optimálisan működjön NVIDIA hardverekkel, azonban ez a dolog késéseket okozhat, hiszen a játék megjelenése március 25-re várható.

A pletykák szerint ez hozzájárulhat a játék késéséhez, igazi csúcsteljesítményt adva a Fermi architektúrának, a mely tesszellációs teljesítményét az AMD kártyák nehezen érik utól.

Ahhoz, hogy a játék maximális képminőséget és a Dx11 totális kihasználását elérje ahhoz rengeteg új fícsört várhatunk az engineben - az NVIDIA pedig úgy látszik hajlandó ezért fizetni. A teszelláció egyértelmű választásnak tűnik, lévén a Fermi kártyák abban erősek.

Azonban a már eleve 2011-re halasztott megjelenéssel az NVIDIA egy ideig még nem élvezheti befektetésének gyümölcsét - amennyiben a pletyka forrása korrekt. Egy tény - az NVIDIA mindent megtesz, hogy visszaszerezze a vásárlókat a nem épp tökéletesre sikerült Fermi architektúrával.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)