Hirdetés

Most ingyen bezsebelhetitek a Crusader Kings II-t

|

A PDXCON örömére a Paradox ingyen hozzánk vágja Steamen az egyik legjobb stratégiai játékát.

Hirdetés

Hamarosan kezdődik a Paradox Interactive konferenciája, a PDXCON, ezen alkalomból a történelmi stratégiai játékokkal ismertté vált svéd csapat most ingyen kínálja egyik legsikeresebb játékát, és leárazta a többit. Ugyan a Crusader Kings II a rengeteg frissítéssel és kiegészítővel nyújtja az igazi élményt, de ha bejönnek nektek az összetett, stratégiai gondolkodást igénylő alkotások, akkor mindenképp kóstoljatok bele.

Hirdetés

Ha szeretnétek bezsebelni a játékot, akkor látogassatok el a Steam-oldalára és a letöltés ikonra kattinva meg is jelenik a könyvtáratokban. Ez nem csak egy ideiglenes időszak, ha most beszerzitek, végleg a tiétek marad egy példány. Ha már esetleg játszottatok vele és bejött, amit láttatok, akkor is érdemes szétnéznetek a Steamen, ugyanis most az összes DLC-t 50%-os kedvezménnyel szerezhetitek be, és a többi Paradox alkotást is olcsóbban kínálják ezen alkalomból; akad olyan is, amit akár 70%-al olcsóbban kaparinthattok meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)