Hirdetés

Command & Conquer: Red Alert 3 Demo lokálban!

|

Megérkezett hát a Vörös Riadó harmadik felvonásának egyjátékos demonstrációja, ami segíthet eldönteni a nagy kérdést...

Hirdetés

Megvegyük, vagy ne tegyük? Éppen erre való a gyakorlatból lassan kikopni látszó demók hagyománya. Játszogatunk vele egy keveset, megnézzük, miként fut asztali rendszerünkön, s ha esetleg úgy érezzük, nem tudnánk meglenni nélküle, akkor mélyen a pénztárcánkba nyúlunk, majd elbandukolunk a legközelebbi szoftverkereskedésbe, és leszurkoljuk a kívánt összeget.

alarm__4__081027192722.jpg


A Red Alert 3 hangsúlyozottan nem multiplayer demója tartalmazza a meglehetősen hosszúra sikeredett bevezető filmet, a három interaktív tutoriált továbbá egy-egy küldetést szovjet és szövetséges oldalról. Sajnos a japánok kimaradtak. Ha tehát bírjátok sávszélességgel, de cérnával már nem, akkor tépjétek, szakítsátok, majd szórakozzatok jól!



Ha végeztetek az egyjátékos ízelítővel, netán már a teljes játékot is gyűjteményetek között tudjátok, akkor szeretettel várunk benneteket fórumunkra, ahol heves viták folynak arról, hogy a szövetséges, a szovjet, netán a japán generálisok bírják-e a legjobban a vodkát.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)